Алимпијевић: Против Уникахе тражимо пут и победу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић пред меч са Уникахом у Београду изјавио је да очекује повратак на победнички колосек.

"Желимо да покажемо бољу игру, без обзира на то што имамо и одређених здравствених проблема, али надамо се да се то неће осетити кроз приступ осталих у екипи. Уникаха је предвођена Немањом Недовићем, који је у сјајној форми, са пуно права и слободе у игри. Поред њега, у спољној линији имају Мекалума, Дијаза, Салина. Тежак меч је пред нама и зато је подршка навијача врло важна, посебно у овом тренутку када тражимо пут и повратак на победнички колосек", рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Дуел са екипом из Малаге означио је и као припрему за почетак плеј-офа АБА лиге.

"За нас је врло важно да смо имали седам дана за одмор и тренинге. Кроз тренинге желели смо да повратимо енергију за наставак такмичења у Евролиги, где ће нам свака утакмица бити врло важна, не само због такмичења већ и као део припреме за завршницу АБА лиге", истакао је Звездин тренер.

Кошаркаш црвено-белих Милко Бјелица истиче да је ово важан моменат и да је неопходно да црвено-бели поново побеђују.

"Добро смо се припремили за Уникаху, имали смо времена да се одморимо, да тренирамо, али ће нам за бодове против овакве екипе бити сигурно потребна и подршка навијача, јер у Евролиги нема слабих", навео је он.

Према његовим речима, Уникаха је типичан шпански тим који игра у високом ритму цео меч.

"Имају квалитет, али део мотивације, осим жеље да ухватимо прави ритам, имамо и у поразу који смо доживели од њих у првом делу лиге у Малаги. Да бисмо дошли до бодова, мораћемо да подигнемо нашу игру на виши ниво", закључио је Бјелица.

Утакмица 24. кола Евролиге између Црвене звезде и Уникахе игра се сутра од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво