Бросе силан против Звезде у Баварској

Кошаркаши Црвене звезде одиграли су један од најслабијих мечева у Евролиги у сезони (што се надовезује на тренд лошијих партија у протеклом периоду у свим такмичењима) и поражени су у 23. колу елитног континенталног такмичења резултатом 86:62.

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су од немачког Бамберга резултатом 86:62 (21:23, 25:13, 23:9, 17:17) у утакмици 23. кола Евролиге.

Црвено-бели се, делује, још нису опоравили од пораза од Партизана у финалу Купа Радивоја Кораћа, па су парирали ривалу тек нешто више од десет минута.

Најефикаснији код домацхина био је Дорел Рајт са 21 поеном, Дејан Мусли убацио је 13, док Лука Митровић није играо.

У тиму Црвене звезде Матијас Лесор постигао је 12 поена, а Бранко Лазић и Тејлор Рочести по 11.

И Бамберг и Звезда сада имају скор 9-14.

У наредном колу црвено-бели дочекују Уникаху.

Овако је текао меч:

22.41 – То би, дакле, било то. Убедљив тријумф Бросе Бамберга над Црвеном звездом (86:62) у 23. колу Евролиге сасвим је удаљио београдски састав од борбе за место у нокаут фази такмичења. Још више од тога, показао је драматичне мањкавости у игри српског шампиона, чије назнаке смо видели и на неким мечевима у протеклом периоду, у свим такмичењима. 

22.14 – Немачки тим је потпуно доминирао после паузе, тријумфовао је у трећој четвртини 23:9 и има предност која превазилази 20 поена (69:45). Меч је, стриктно резултатски говорећи, вероватно завршен... Дореј Рајт је постигао 18 поена, једини двоцифрени у тиму Црвене звезде јесте Матијас Лесор, али и он тек једва (11 поена).

21.34 – Бросе Бамберг је у фином ритму завршио прву четвртину и тако је наставио и у другој, када је спојио седам поена у низу и стигао до прве опипљивије предности. На крају друге деонице немачки тим одлази и са највећом предношћу (46:36). Дорел Рајт је постигао 11 поена за Бросе, а прати га Данијел Хекет са седам поена. У Црвеној звезди најефикаснији је Бранко Лазић који има девет поена поред свог имена, док је Матијас Лесор, за сада, на седам убачених поена. 

21.07 – После десет минута кошарке Црвена звезда има кош предности у односу на домаћи састав (21:23). Црвено-бели су у другом минуту имали и седам поена предности (0:7), али се Бросе веома брзо вратио у меч и сам водио у неколико наврата. Бранко Лазић је постигао шест поена за српски састав, док је осам поена постигао Дорел Рајт, који је погодио две тројке из три покушаја.

20.46 – Стартна петорка српског шампиона изгледа овако...

20.45 – Почео је дуел у Баварској, у Бросе арени...

20.34 – Давидовац и Добрић у разговору са некадашњим капитеном црвено-белих Луком Митровићем...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво