Читај ми!

Богдановић после награде: Има ли новинара из Србије?

Кошаркаш Сакрамента Богдан Богдановић, након што је проглашен за МВП-ија на Ол-стар мечу "Звезда у успону", изјавио је да је напорно радио да би искористио овакве прилике и да је срећан због одличне партије у Лос Анђелесу.

Богдановић је заслужио награду са 26 поена, шест асистенција и четири скока за победу Тима света над Американцима 155:124.

"Рекао сам пре да је ово само меч, спремао сам се као и увек. Хтео сам да се наметнем, да будем на свом високом нивоу. Баш се то и десило", рекао је Богдановић који је конференцију почео питањем "Да ли има новинара из Србије?" јер је прво хтео са сународницима да разговара, али ове године није било "седме силе" из Србије.

Богдановић је погодио чак седам тројки.

"Само сам наставио да шутирам, осећао сам се добро. Зато и напорно тренирам", поручио је шутер Кингса.

Он се нашалио и да је леп осећај да поентира преко саиграча из Сакрамента Деарона Фокса.

"Рекао сам му да ћу погађати преко њега. Требало је да се кладимо, али нисмо, уштедео је паре. Било је лепо играти против њега, градимо тимски дух у Сакраменту", закључио је Богдановић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво