Новинарка Фокса одбрусила Леброну: Ћути и дриблај

Новинарка Фокса Лаура Инграхам уживо је у програму стала у одбрану председника Америке Доналда Трампа, чији су рад коментарисале звезде НБА лиге Леброн Џејмс и Кевин Дурент. Инграхамова је навела да "политичке коментаре не треба да даје неко ко стотине милиона долара прима да би тапкао лопту".

Леброн Џејмс и Кевин Дурент били су гости популарне емисије "Uninterrupted", у којој су упућивали критике на рачун председника Америке Доналда Трампа.

"Посао број један у Америци је додељен некоме ко не разуме људе и кога баш брига за људе. Док сам одрастао, схватао сам да су три посла најбитнија и најинспиративнија за заједницу. На првом месту је председник Америке, а други и трећи су најбољи и највећи спортиста и музичар", изјавио је Џејмс.

"Када је у питању наш председник, стање је заиста лоше. Иако не можемо да променимо оно што тај човек изговори, можемо и даље да утичемо на људе и упозоравамо оне који нас слушају да председник треба да ради другачије", додао је кошаркаш Кливленда Џејмс.

Дурент се сложио са Џејмсом и покушао да, користећи кошаркашки речник, боље објасни ситуацију.

"Проблем у нашој земљи је лидерство. Играјући кошарку научио сам много тога, а пре свега колико је лидерство важно. Морате охрабрити саиграче јер је то нешто што тим чини бољим. Имам осећај да нашу земљу не води добар тренер", изјавио је Дурент.

Новинарка Фокса је изјавила како су критике кошаркаша небитне и несхватљиве.

"Укочена сам и шокирана коментарима. Да ли су морали да тако блебећу? Ово може бити лекција упозорења у режији Леброна Џејмса. То се управо дешава када напустите школовање раније како бисте ишли у НБА. Није баш прикладно да политичке коментаре даје неко ко је плаћен стотину милиона долара да такпа лопту. Леброне и Кевине, ви сте заиста сјајни играчи, али нико није гласао за вас. Милиони су изабрали Трампа да буде њихов тренер. Зато задржите ваше политичке коментаре или, како би неко то раније рекао, једноставно 'ћути и дриблај'", изјавила је Лаура Инграхам.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво