Читај ми!

Ђорђевић скратио списак за Немачку и Аустрију

Селектор репрезентације Србије Александар Ђорђевић саопштио је коначан списак кошаркаша за гостовања у Немачкој и Аустрији у квалификацијама за Светско првенство у Кини 2019. године. Окупљање репрезентације је заказано за 19. фебруар у београдском хотелу "Краун плаза".

У односу на претходни списак нема петорице кошаркаша, повређеног капитена Милана Мачвана, Владимира Лучића, Николе Ревића, Борише Симанића и Стефана Лазаревића, док је накнадни позив добио Стеван Јеловац.

На списку од 16 играча су: Стефан Јовић (Бајерн), Стефан Пено (Алба), Илија Ђоковић (Борац Чачак), Миленко Тепић (Бриндизи), Алекса Раданов (ФМП), Алекса Аврамовић (Варезе), Иван Паунић (Тофаш), Вања Маринковић (Партизан), Дејан Тодоровић (Билбао), Марко Симоновић (Зенит), Сава Лешић (Отингер), Стефан Бирчевић (Истанбул), Мирослав Радуљица (Ђангсу драгонс), Стеван Јеловац (Нижњи Новгород), Ђорђе Гагић (Партизан) и Огњен Јарамаз (Мега).

Окупљање је заказано за 19. фебруар у београдском хотелу "Краун плаза", четири дана пре утакмице са Немачком у Франкфурту, док је дуел са Аустријом у Бечу 25. фебруара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво