Читај ми!

Теодосић солидан у тријумфу Клиперса, десета победа у низу за Јуту

Милош Теодосић није био стартер у тиму Лос Анђелес Клиперса, а за 15 минута на паркету допринео је победи свог тима над Бруклин Нетсима (114:101) са седам поена, два скока и четири асистенције. Новопридошлица на западну обалу, Бобан Марјановић, није улазио у игру.

Екипа Лос Анђелеса је, осим у тачно једном моменту када је јурила пола коша заостатка, водила током практично читавог сусрета и њена победа је кудикамо сигурнија него што то резултат можда сугерише.

Деандре Џордан је имао 16 поена и 17 скокова, чиме је вероватно био најбољи појединац сусрета.

У пораженом тиму Дианђело Расел и Џо Харис су постигли, такође, по 16 поена.

Тим момента је свакако Јута Џез, која је превазишла двоцифрени дефицит у последњој деоници дуела са Сан Антонио Спарсима и стигла до десете узастопне победе (101:99).

Донован Мичел је био најефикаснији у тиму Јуте са 25 поена. Џо Инглес, некадашњи играч Макабија из Тел Авива, стао је на 20 поена, док је Француз Руди Гобер остварио "дабл дабл" са десет поена и 12 скокова.

Бољи од осталих у тиму Грега Поповича био је Пау Гасол са по 15 поена и ухваћених лопти.

Филаделфија Севентисиксерси савладали су Њујорк Никсе који за 48 минута нису стигли до вођства нити једном. Дарио Шарић је био одличан, постигавши 24 поена, али је учинак Ти Џеја Меконела импресивнији, с обзиром да је овај кошаркаш, са клупе, остварио "трипл дабл" – десет поена, десет скокова и 11 асистенција. Истини за вољу, на терену је провео 37 минута, али то не умањује чињеницу да је у питању партија за памћење за овог кошаркаша.

Мајкл Бизли је постигао највише поена (22) у тиму Никса.

Екипа Финикс Санса је поражена са четрдесет или више поена разлике четврти пут ове сезоне. Овога пута од њих је (баш) бољи био Голден Стејт, који је славио резултатом 129:83.

Елфрид Пејтон, играч тима из Аризоне, био је најефикаснији играч сусрета са 29 поена. Код победника, Омри Каспи је имао веома јак "дабл дабл" од 19 поена и десет скокова. Стефон Кари је постигао 22 поена, а имао је и девет скокова и седам асистенција, Кевин Дјурент је имао 17 поена док је Клеј Томпсон убацио поен мање.

Њу Орлеанс Пеликанси победили су у Мичигену екипу Детроита са 118:103. Ентони Дејвис је био најбољи играч сусрета, па и вечери, пошто је постигао 38 поена и имао десет ухваћених лопти.

Сјајан меч и, посебно финиш, виђени су у Илиноису, где је Чикаго савладао Орландо Меџик са 105:101. Доминирали су Европљани – Марио Хезоња је постигао 24 поена у тиму са Флориде, док је Финас Лаури Марканен убацио 21 поен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво