Читај ми!

Драматичне победе Бостона и Портланда

У дербију НБА лиги Бостон је на гостовању надиграо Вашингтон са 110:104 после драматичног продужетка. У ништа мање неизвесном мечу Портланд је надиграо Шарлот са 109:103 упркос разиграном Вокеру који је убацио чак 40 поена. Голден Стејт савладао Далас 121:103, Торонто био убедљиво бољи од Њујорка са 113:88, а Орландо је надиграо Атланту са 100:98.

Бостон је надиграо Вашингтон на домаћем терену у финишу меча препуном драматичних обрта.

Средином последње четвртине Бостон је имао предност од 10 поена, али је Вашингтон успео да начини серију погодака, анулира ту предност и поведе са три поена у финишу утакмице. У последњем нападу Кајри Ирвинг је фаулиран при шуту за три поена и успева да искористи сва слободна бацања изборивши продужетак.

Ирвинг је наставио серију и у продужетку па је утакмицу завршио као најефикаснији играч са 28 поена, 5 скокова и 6 асистенција, а меч је преломила тројка Брауна за 108:103 на минут и 45 секунди до краја. Џејлен Браун је додао 18, а Маркус Морис 15 поена.

Најефикаснији код Визардса био је Ото Портер са 27 поена, Бредли Бил убацио је 18 поена уз 5скокова и 9астенција, а Томаш Саторански имао је 14 поена.

И меч Портланда је Шарлота се завршио у драматичном продужетку, а победу је однео Портланд са 109:103 упркос томе што је Вокер за Стршљенове убацио чак 40 поена.

Портланд је током готово целе утакмице имао двоцифрену предност и кад се чинило да ће рутински однети победу, на сцену је ступио разиграни Вокер који је меч претворио у праву драму.

Вокер је до краја регуларног дела убацио 15 поена, а на крају утакмице имао чак 40 али је на другој страмни одбраном одлично парирао Јусуф Нуркић захваљујући коме је Портланд и однео победу.

Јусуф Нуркић је завршио меч са 24 поена, 14 скокова, 2 украдене лопте и 4 рампе, а пратио га је Меколум са 22 поена, док је Лилард додао 18 поена.

Кемба Вокер је са 40 поена био убедљиво најефикаснији играч вечери али је то била слаба утеха његовом тиму.

Голден Стејт је рутински однео победу над Даласом са 121:103 уз одличну игру Кевина Дурента са 24 поена и Стефа Карија који је убацио 20 поена, а пратили су их Томпсон са 18 и Дрејмонд Грин са 12 поена, 10 скокова и 6 асистенција.

У тиму Даласа је најефикаснији био Пол Џорџ са 25 поена, Стивен Адамс је забележио 13 поена и 9 скокова, а Алекс Абринес је убацио 8 поена.

Торонто је у дуелу са Њујорком рутински остварио четврту узастопну победу са 113:88, а Орландо је надиграо Атланту са 100:98.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво