Читај ми!

Звездина "стотка" против ФМП-а

Кошаркаши Црвене звезде савладали су ФМП резултатом 100:77, у оквиру 19. кола Јадранске лиге. Овом победом црвено-бели су поново први на табели АБА лиге. У последњем мечу кола Задар је савладао Цибону са 79:73.

Црвено-бели су оправдали улогу фаворита против ФМП-а и поново заузели челну позицију, коју ће бранити у преостала три кола против Задра у дворани "Александар Николић, у Лакташима против Игокее и у последњем колу у дуелу са Цибоном у Београду.

Тренера Звезде Алимпијевића може да радује повратак Џејмса Фелдина након паузе због повреде. Он је био најефикаснији у победничкој екипи, пошто је постигао 19 поена. Омић је додао 12, а по 11 су постигли Добрић и Бјелица, Док је Енис забележио 10 поена.

Филип Човић је био најрасположенији у ФМП-у, убацио је 19 поена. Апић је додао 11, а по десет су постигли Оџо и Ненадић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво