Читај ми!

Чанак: Мега талентована; Милојевић: Чанак мој пријатељ…

Тренери кошаркаша Партизана и Мега Бемакса, Ненад Чанак и Дејан Милојевић, истакли су да очекују неизвестан и квалитетан меч два тима у 19. колу АБА лиге. Меч је на програму у недељу од 19.00 часова у хали "Александар Николић".

"Играмо против екипе коју са клупе сјајно предводи Дејан Милојевић, у саставу увек има веома талентоване играче. Очекујем да обе екипе буду инспирисане и пруже максимум. Желимо победу, што више њих до краја сезоне и не губимо наду у плеј-оф докле год постоји теоретска шанса", зјавио је Чанак за клупски сајт.

Плејмејкер црно-белих Најџел Вилијамс-Гос верује у тријумф Партизана како би остао у трци за четвртo место.

"До сада смо имали и успоне и падове током сезоне, али никада нисмо одустајали од борбе. Наше је да идемо на победу, пружимо максимум и надамо се најбољем. Мега је незгодан тим, веома талентован, али верујем да ћемо победити ако будемо на свом нивоу", истакао је Вилијамс-Гос.

Тренер Меге Дејан Милојевић, бивши кошаркаш Партизана, позвао је своје играче да буду дефанзивно на нивоу.

"После победе над МЗТ-ом у прошлом колу којом смо практично обезбедили опстанак у АБА лиги, сада можемо у потпуности да се посветимо борби за што бољи пласман. Црно-бели имају веома квалитетну екипу коју са клупе добро води мој пријатељ Ненад Чанак. На нама је да одиграмо агресивно у одбрани и са пуно енергије на обе стране терена. Најваžније је да дамо све од себе, а за шта ће то бити довољно на крају, видећемо", закључио је Милојевић.

Утакмица Партизан - Мега почиње у недељу у 19 сати у хали "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво