Боби иде у Холивуд, Грифин у Детроиту

Велика трампа између Детроит пистонса и Лос Анђелeс клиперса у којој је Блејк Грифин отишао у "мотор сити", док су пут Западне обале кренули Бобан Марјановић, Тобајас Херис и Ејвери Бредли. Детроит је још добио Вилија Рида и Бриса Џонсона.

Газде Пистонса и Клиперса договорили су се још да екипа из Лос Анђелеса добије по један избор у прва два круга драфта, јавља И-Ес-Пи-Ен.

Одлазак Блејка Грифина из Клиперса донекле представља изненађење, пошто је у јулу потписао петогодишњи уговор вредан 171 милион долара и најавио да ће "оставити траг" у том тиму.

Ове сезоне убацивао је просечно 22,5 поена, уз 7,9 скокова и 5,4 асистенције по мечу, али су Клиперси тек девети у Западној конференцији.

Током претходне две сезоне, због серије повреда, пропустио је више од 60 утакмица.

С друге стране, Боби је ове сезоне, у ретким приликама када је играо, за просечно девет минута на паркету бележио 6,2 поена и три скока по мечу. 

Овај трејд значи да ће после Дивца и Стојаковића почетком новог миленијума, Србија поново имати тандем у једном НБА тиму, Марјановић–Теодосић.

Остаје да се види како ће Тео и Боби функционисати на терену екипе из Холивуда.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара