Тешка повреда колена и крај сезоне за Милана Мачвана

Кошаркаш Бајерна и репрезентације Србије Милан Мачван доживео је тешку повреду колена на мечу Еврокупа против Зенита у Санкт Петербургу, због које ће бити ван терена до краја сезоне.

Српски репрезентативац, који је после напада свог тима у трећој четвртини сусрета, завршио је на паркету, државши се за колено.

Прве прогнозе нису биле добре, а Мачван је изнет са терена на носилима.

"Милан Мачван је у болници и иде на преглед магнетном резонанцом. Ова победа је лепа, али је много важније да се он ускоро врати у тим", наводи се у објави Бајерна на Твитеру.

Касније се огласио и сам Мачван, који је за Блиц рекао да је за њега сезона дефинитивно завршена:

"Страдали су ми предњи укрштени лигаменти и менискус. Имам оток. Следи ми операција и санирање једног и другог. Видећемо када це бити операција", потврдио је Мачван, који ће пропустити утакмице квалификација за СП против Немачке и Аустрије у фебруару.

Водио је Зенит пред улазак у последњих десет минута резулатом 62:52, али им то није било довољно за тријумф. На крају, резултат је био 78:76 за немачки тим, који је веома близу пласмана у четвртфинале такмичења.

Код домаћих Марко Симоновић је за десет минута убацио три поена, за госте, које је са клупе предводио Саша Ђорђевић, блистао је Стефан Јовић са 14 поена и седам асистенција, док је Милан Мачван до тренутка повреде убацио девет поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво