Тренер ФМП-а тражи победу

Тренер кошаркаша ФМП Железника Владе Ђуровић рекао је да његова екипа мора да победи Раднички, у утакмици осмог кола Јадранске лиге, коју је означио као најважнију у сезони.

Кошаркаши ФМП-а у уторак од 18 сати дочекују крагујевачки Раднички, екипу која је у досадашњем току такмичења у регионалној лиги на гостовањима победила Црвену звезду (101:100) и Хемофарм (77:72).

"Знамо да је Раднички врло неугодан гост, али ово нам је најважнија утакмица у сезони. Победа је императив. Стање на табели нам не дозвољава другачији исход", рекао је Ђуровић.

У прошлом колу "пантери" су изгубили на гостовању против Хемофарма (63:77), а Ђуровић је, незадовољан игром најавио промене у тиму.

"У екипу ће се вратити Младен Јеремић, а видећемо ко ће изостати са утакмице. Ако су Олимпија и Хемофарм са већим рејтингом од нашег, Раднички је у нашем рангу. Немамо избора, притерани смо леђима уза зид и очекујем позитивну реакцију екипе", додао је он.

ФМП се налази на претпоследњем 13. месту са две победе и четири пораза, али и утакмицом мање, док је Раднички на 10. позицији са победом више.

Из ФМП-а је саопштено да је улаз на утакмицу бесплатан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи