Омић нови центар Звезде

Словеначки центар Ален Омић ново је појачање Црвене звезде, саопштио је регионални и домаћи шампион.

Омић у Црвену звезду долази из редова Хапоела из Јерусалима,а са Звездом је потписао уговор до краја сезоне.

Током каријере наступао је још за Златорог, Олимпију, Гран Канарију, Ефес и Уникаху, са којом је прошле сезоне подигао трофеј Еврокупа.

Репрезентативац Словеније висок је 216 центиметара, игра на позицији центра и има 25 година.

Омић у Звезду стиже без обештећења, а један од фактора зашто је изабрао Црвену звезду јесте његов бивши саиграч Немања Недовић, који је имао само речи хвале о београдском клубу.

"Неда је био мој најбољи пријатељ у Уникахи, момак који ми је много помогао на личном плану да се снадјем у Малаги, и неко ко је пуно допринео да освојимо Еврокуп, највећи клупски трофеј до сада у мојој каријери.  Некако су ме Звездаши пратили одмалена још у Словенији, имам пуно пријатеља медју њима, уосталом није тајна да је Црвена звезда изузетно популарна у Словенији", изјавио је Омић по доласку у Звезду.

"Након Јаке Блажича, Ален Омић је други репрезентативац Словеније који ће носити дрес Црвене звезде. Надајмо се да ће оставити и исти траг и освајати трофеје као и Јака", наводи се на сајту црвено-белих. 

 

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво