Читај ми!

Чанак: Верујем у победу против Цибоне

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак рекао да са много оптимизма очекује дуел 17. кола АБА лиге против Цибоне и да се нада победи која ће много значити у борби за четврто место и пласман у плеј-оф. Утакмица између Партизана и Цибоне игра се у суботу од 19 сати у дворани "Александар Николић".

"Наши дуели са Цибоном су кроз историју увек били занимљиви. Судар два бивша шампиона Европе увек побуђује посебну пажњу. Покушаћемо да наставимо низ добрих играра и да што је боље уклопимо два нова појачања. Они знају да играју кошарку и ако им допустимо да уведу утакмицу у њихов ритам, имаћемо пуно проблема, али судећи по томе како тренирамо, верујем да имамо добре шансе за тријумф - изјавио је Чанак за клупски сајт.

Бек Партизана Петар Аранитовић истиче да ће екипи много значити подршка са трибина и оценио да дуел из првог дела сезоне у Загребу неће имати много утицаја на меч.

"Знамо шта нам је циљ и знамо да нас до њега води само победа. И Цибона и ми смо доста променили састав у односу на први дуел, имамо нове тренере и играмо другачије. Наше игре у последње време дају нам право да верујемо у тријумф, а надам се да ћемо до њега доћи уз подршку са пуних трибина".

Утакмица између Партизана и Цибоне игра се у суботу од 19 сати у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво