Макаби спреман за Звезду

Тренер кошаркаша Макабија из Тел Авива Невен Спахија признао је да његов тим за победу против Црвене звезде мора да одигра знатно боље него у убедљивом поразу од Олимпијакоса (94:64).

"Све што смо покушали у Атини нисмо успели, били смо ‘мекани' и одиграли најслошији меч ове сезоне. Схватили смо у току меча да немамо шансу и пружио сам прилику играчима са клупе да играју више како бисмо били одморнији за Црвену звезду. Верујем да ћемо бити бољи", рекао је хрватски стручњак за сајт клуба.

Центар Алекс Тајус жели што пре да заборави дуел у дворани "Мира и пријатељства" и окрене се сусрету са Црвеном звездом.

"Брзо заборављамо Олимпијакос и окрећемо се новој важној утакмици сутра. Морамо да учимо из грешака и наставимо даље", казао је скочни Американац.

Његов сунардоник Дешон Томас очекује победу Макабија над црвено-белима.

"Олимпијакос је добар тим, покушали смо да парирамо, али нисмо успели. Сада имамо другу прилику, чекамо Црвену звезду и морамо позитивно да размишљамо како бисмо уписали тријумф", закључио је Томас.

Утакмица 19. кола Евролиге између Макабија и Црвене звезде игра се у четвртак од 20.05 у Тел Авиву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара