Далас немоћан против феноменалног Јокића

Кошаркаши Денвера савладали су Далас са 105:102, а најзаслужнији за тријумф екипе из Колорада био је српски кошаркаш Никола Јокић.

Јокић се постарао да кошаркаши Даласа напусте Колорадо са главобољом, пошто нису имали решења за све трикове које је ове вечери Сомборац извлачио из рукава.

Српски кошаркаш је постигао 29 поена, а уз то имао чак 18 ухваћених лопти. Ако се томе дода и седам асистенција (од којих су неке веома атрактивне), две украдене лопте и једна блокада, сасвим је јасно да је српски кошаркаш имао сјајно вече.

Добар је био и Гери Херис, који је додао 25 поена, као и Вил Бартон, који је убацио 22.

Дени Смит је био најефикаснији у пораженој екипи са 25 поена, а Харисон Барнс је додао 17. 

Портланд је на свом терену савладао Финикс са 118:111, а Лилард и Меколум су поново били најбољи у победничком тиму. Лилард је постигао 31 поен, док је Меколум помогао са 27.

Финиксу није било спаса, упркос феноменалном мечу Девина Букера, који је убацио 43 поена.

Орландо је на Флориди савладао Минесоту са 108:102, а најефикаснији у победничком тиму био је Фурније са 32 поена. Џими Батлер је био најефикаснији у Минесоти, са 28 постигнутих поена.

Меч је обележила и туча Немање Бјелице и Арона Афлала.

Кошаркаши Бостона поражени су, након продужетка, на свом терену од Њу Орлеанса, резултатом 116:113.

Ентони Дејвис је одиграо невероватан меч, пошто је постигао 45 поена уз 16 скокова. Бостон је предводио Кајри Ирвинг, који је убацио 27 поена. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара