Победе Бамберга, Олимпијакоса и Валенсије

Кошаркаши Бамберга савладали су на свом терену екипу Жалгириса са 93:86, у мечу 18. кола Евролиге. Олимпијакос бољи од Макабија, Валенсија савладала Барселону.

Екипа Бамберга савладала је на свом терену Жалгирис са 93:86, у утакмици 18. кола Евролиге и задржала шансе за пласман међу осам најбољих екипа у такмичењу.

Немачки тим забележио је седму победу у такмичењу и изједначио се на табели са Црвеном звездом, која је нешто раније поражена од Химкија.

Најбољи у победничком тиму био је Огастин Рабит са 22 поена, док је 16 додао Данијел Хакет. У екипи Жалгириса Вајт је постигао 23, док је српски репрезентативац Васа Мицић додао 12.

Олимпијакос је на свом терену савладао екипу Макабија са 94:64 и задржао друго место на табели.

Спанулис је био најбољи у домаћем тиму са 13 поена, док су Милутинов (седам скокова) и Меклин додали по 12. 

У екипи Макабија Џексон је постигао 13 поена, а Тајус 10.

У последњем мечу дана, Валенсија је у шпанском дербију савладала екипу Барселоне са 81:76 и забележила шесту победу у такмичењу.

Бојан Дубљевић је био најефикаснији у домаћој екипи са 19 поена, док је Рафа Мартинез додао 13. У екипи Барселоне бољи од осталих били су Наваро и Ертел са по 14 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво