Звезда дочекује уздрмани Химки

Кошаркаши Црвене звезде од 19.00 часова у дворани „Александар Николић“ дочекују екипу Химкија у оквиру 17. кола Евролиге.

Химки у Београд долази у нешто лошијој форми, наиме упркос што се налазе на месту које их води у даљу фазу такмичења, на последња четири меча екипа из московске регије је забележила три пораза у елитном европском такмичењу.

Црвена звезда са друге стране жели да поправи утисак након пораза од Ефеса на гостовању и начини крупан корак у борби за осмо место на табели.

Ефес је екипа са великим бројем одличних играча, али ће црвено-бели своју шансу тражити у тимској игри пред крцатом двораном "Александар Николић".

У центру пажње ће бити и некадашњи кошаркаш и љубимац навијача Црвене звезде, Чарлс Џенкинс, за кога ће ово из много разлога бити посебан меч.

"Знам да је у питању само утакмица, али биће јако чудно. Играо сам толико мечева овде и заиста се сваки пут осећам одлично. Видео сам како је публика реаговала када су се у дворану као противници вратили Василије Мицић и Владимир Штимац. Надам се да ће тако бити и када чују моје име", изјавио је Џенкинс.

Утакмица почиње у 19.00 часова, а њен ток и кретање резулатата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи