Кваме Ван у Београду, мења Милера у Партизану

Доскорашњи кошаркаш Ариса Кваме Ван ново је појачање кошаркашког клуба Партизан, којем се придружио након меча црно-белих у Лакташима.

Двадесетседмогодишњи бек у редове Партизана долази из грчког Ариса, а током каријере играо је у Израелу, Француској и Италији.

Док су се његови нови саиграчи борили за победу у Лакташима, Ван је стигао у Београд где је сачекао повратак црно-белих и придружио им се на првом тренингу. 

Ван је прошле сезоне наступао за Фрапорт Скајлајнерс у Немачкој, где је имао учинак од 14,9 поена и 4,5 асистенција за 31 минут по утакмици. 

Ван ће носити црно-бели дрес са бројем четири, а доведен је као директна замена за Патрика Милера који је појачао редове Газијантепа. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи