Џенкинс: Биће чудно играти у Београду, волео бих да добијем дрес

Некадашњи кошаркаш Црвене звезде, а тренутно руског Химкија, Чарлс Џенкинс, изјавио је да се осећа доста емотивно пред меч против бившег клуба, као и да би волео да добије Звездин овогодишњи дрес са својим презименом како би се похвалио пријатељима и породици.

Љубитељу Звездине публике биће ово први пут да на паркет дворане "Александар Николић" излази у дресу противничког клуба. 

"Биће ми веома чудно. Ходао сам свакодневно кроз ове свлачионице, али овога пута ћу пред излазак на терен морати да напустим ону гостујућу, која исто изгледа као и домаћа, али је мало удаљенија", нашалио се Џенкинс.

Бивши кошаркаш Звезде истакао је да је одушевљен добродошлицом коју су навијачи приредили његовим саиграчима Штимцу и Мицићу по повратку у "Пионир".

"Знам да је у питању само утакмица, али биће јако чудно. Играо сам толико мечева овде и заиста се сваки пут осећам одлично. Видео сам како је публика реаговала када су се у дворану као противници вратили Василије Мицић и Владимир Штимац. Надам се да ће тако бити и када чују моје име", изјавио је Џенкинс.

Мицић и Штимац као поклон од клуба примили су урамљени овосезонски дрес са својим презименима на њему, а Џенкинс је изјавио да би волео да и он има ту привилегију.

"Клуб ове сезоне има веома лепе дресове и желео бих да добијем један који бих однео кући мојој породици", рекао је Џенкинс.

Утакмица између Звезде и Химкија игра се у уторак од 19.00 часова у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво