Бјелица солидан у новом тријумфу Минесоте

Минесота Тимбервулфси су стигли до пете узастопне победе двоцифреном разликом. Овога пута екипа са севера САД била је боља од Портланда (120:103), а Немања Бјелица је новом успеху свог тима допринео са пет поена, исто толико скокова и једном асистенцијом.

Српски кошаркаш је на терену провео 18 минута, шутирао је са 50 одсто успешности из игре.

Џими Батлер је био најефикаснији са 24 поена, а пратио га је Џеф Тиг са 22 поена, уз које је имао и осам асистенција и две украдене лопте.

Бољи од осталих у тиму из Орегона био је Демијан Лилард са 21 поеном, шест скокова и осам асистенција. Си Џеј Меколум је имао 18 поена, али није забележио нити један скок нити асистенцију.

Мајами Хит може, такође, да се похвали респектабилним низом тријумфа, пошто је тим са Флориде против Милвоки Бакса стигао до седме победе у низу (97:79).

Горан Драгић је са 25 поена био најефикаснији на мечу. Хасан Вајтсајд је забележио "дабл дабл" са 15 поена и десет ухваћених лопти.

Јанис Антетокунмпо је поново био најбољи у тиму Милвокија са 22 поена и шест скокова.

Њу Орлеанс Пеликанси савладали су Њујорк Никсе после продужетка (123:118), иако су практично читав меч били у заостатку. Спектакуларно вече имао је Антони Дејвис, који је постигао 48 поена и имао 17 скокова.

Кристапс Порцингис је постигао 25 поена у тиму Никса, а исто толико је имао и Тим Хардавеј Џуниор. Енес Кантер је са 18 поена и десет скокова имао, очигледно, "дабл дабл" учинак.

Индијана Пејсерси су савладали Финикс Сансе (120:97), али је ово било вече играча тима из Аризоне, Тајсона Чендлера, који је имао 14 скокова, који су га учинили 40. кошаркашем у историји лиге са 10.000 ухваћених лопти у каријери.

Џош Џексон је био најефикаснији играч на сусрету са 21 поеном. Најефикаснији у победничком тиму био је Дарен Колисон са 19 поена. Виктор Оладипо је стао на 17 поена. Домантас Сабонис је убележио четири поена, али је имао и 14 скокова приде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи