Читај ми!

Јокић одличан, Бјелица солидан у победама

Протекле ноћи наши кошаркаши у НБА лиги имали су запажене учинке. Денвер је после преокрета савладао Мемфис са 87:78 уз одличну игру Николе Јокића коме је мало недостајало до двоструког двоцифреног учинка. Минесота је славила против Њујорка са 118:108, а Немања Бјелица је за једанаест минута игре убацио десет поена.

Денвер је на свом терену на почетку меча дозволио Мемфису да поведе, да би у другом полувремену начинио преокрет и остварио 22. победу у сезони.

Никола Јокић је имао одличан учинак и мало му је недостајало да оствари нови двоструки двоцифрени учинак. Утакмицу је завршио са 14 поена, седам скокова и три асистенције.

Најефикаснији играч Денфера био је Вил Бартон са 17 поена, а у тиму Мемфиса је Марк Гасол имао дабл-дабл учинак са 22 поена и десет скокова.

Минесота је надиграла Њујорк са 118:108, а Немања Бјелица је на најбољи могући начин искористио своју ограничену минутажу.

У игри је провео 11 минута, а постигао је десет поена уз две тројке и перфектан шут из игре без промашаја.

Најефикаснији играч меча био је Карл Ентони Таунс из победничког тима са 23 поена, 15 скокова, девет асистенција.

Вечерас у 21.30 по нашем времену у дуелу ЛА Клиперса и Сакрамента на терен ће изаћи и поново снаге одмерити и друга два наша интернационалца Богдан Богдановић и Милош Теодосић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво