Читај ми!

„Ратници“ незадрживи, дебакл Кливленда

Актуелни шампион НБА лиге Голден Стејт савладао је Милвоки са 108:94 и остварили и 11. узастопну победу на гостовању, а Кливленд је од Индијане са 97:95 претрпео трећи узастопни пораз иако је у једном тренутку имао двоцифрену предност. Њу Орлеанс је надиграо Портланд 119:113, Шарлот на свом терену бољи од Јуте 99:88, а Бтуклин је на гостовању надиграо Атланту са 110:105.

Иако су гости успевали да током већег дела меча одрже резултатску равнотежу, тим Голдем стејта је у последњој четвртини преузео иницијативу и обезбедио победу.

„Ратнике" је предводио Кевин Дурент са 26 поена, а Дрејмонд Грин га је одлично пратио са 21 поеном, десет скокова и седам асистенција.

У пораженом тиму лидер је био Јанис Адетокумба са 23 поена и седам скокова.

Овом победом Голден стејт је наставио серију сјајних игара и једанаест победа на гостујућим теренима.

Чинило се да ће и Кливленд славити на гостовању Индијани јер су у једном тренутку мела водили са чак 22 поена предности, али су онда испустили ту предност а на крају у финишу и победу са 97:95.

Најзаслужији за преокрет били су Ланс Стивенсон и Виктор Оладипо иако нису били најефикаснији на мечу. Стивенсон је имао 16 поена и 11 скокова, а Оладипо 19 поена а најефикаснији је био Дарен Колисон са 22 поена.

Код Кливленда, ЛеБрон Џејмс је био најефикаснији са 27 поена, 11 асистенција и осам скокова.

Вашингтон је надиграо Орландо са 125:119, а Џон Вол је стигао до јубиларног 10000. поена у каријери. Меч је завршио са 30 поена, исто колико је имао и Бредли Бил.

Никола Вучевић није играо за Орландо, а најефикаснији је био Елфрид Пејтон са 27 поена.

Денвер је после преокрета савладао Мемфис са 87:78 уз одличну игру Николе Јокића коме је мало недостајало до двоструког двоцифреног учинка.

Минесота је славила против Њујорка са 118:108 а Немања Бјелица је за једанаест минута игре убацио десет поена.

Портланд Јусуфа Нуркића изгубио је на гостовању у Њу Орлеансу 119:113, центар из БИХ постигао је 19 поена, Лилард и Меколум су имали по 23, али недовољно против Пеликанса, које је предводио Ентони Дејвис са 36 поена, док је ДеМаркус Казинс додао 24 поена, 19 скокова и осам асистенција.

Шарлот је на свом терену био бољи од Јуте са 99:88, а Бтуклин је на гостовању надиграо Атланту са 110:105.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво