Алимпијевић: Није то више онај Ефес који смо победили

Tренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић уочи гостовања Ефесу у Евролиги изјавио је да дуел у Истанбулу неће имати много сличности са оним у Београду од пре месец дана, пре свега због промене тренера и улога играча турског клуба.

Београдски тим је у првом мечу славио на свом паркету резултатом 100:81.

"Доста је промењених улога у односу на прву утакмицу. Прво што је уочљиво је да играмо поново против њих у кратком временском периоду због промене распореда такмичења у другом делу Евролиге. Они су променили тренера, али и улоге Лида и Штимца, а ту је одлазак једног и долазак другог играча. Зато не мислим да ће ова утакмица по било цему бити слична оној коју смо одиграли у Београду", изјавио је тренер Црвене звезде за клупски сајт, поновивши да његов тим очекује тежак распоред у наставку сезоне, а први наредни изазов после Ефеса је Цедевита у АБА лиги.

Звездин првотимац Џејмс Фелдин сагласио се са тренером да је Ефес сада потпуно другачији тим, али да он и његови саиграчи спремно и пуни самопоуздања улазе у нови окршај у Евролиги.

"Идемо у Истанбул да одиграмо добру утакмицу. Имају новог тренера, довели су новог играча, прекинули су сарадњу са некима. Морамо да будемо спремни за њихов атлетицизам и другачију игру. Ова утакмица ће бити потпуно другачија од оне у Београду, али наш приступ би требало да остане исти као на осталим утакмицама Евролиге".

Црвено-бели заузимају 11. место са скором 7-9, док је Ефес последњепласирани са четири победе и 12 пораза.

Утакмица 17. кола Евролиге између Ефеса и Црвене звезде игра се у петак од 18.30 сати у Истанбулу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара