Попович похвалио Богдановића: Фантастичан је!

Након веома добре партије Богдана Богдановића у утакмици у којој је Сакраменто поражен од Сан Антонио спарса, тренер "мамуза" Грег Попович похвалио је српског репрезентативца рекавши за њега да је фантастичан играч, који је из Европе понео велико разумевање за игру.

Богдановић је постигао 16 поена уз пет асистенција и пет ухваћених лопти у утакмици у којој су Кингси поражени од Спарса са 107:101, а Попович је имао само речи хвале за српског репрезентативца.

"Добар је атлета, али пре свега је фантастичан играч. Има веома високу кошаркашку интелигенцију, зна како да игра. Створио је ментални осећај за игру, да ли то био шут или било који други аспект игре на терену. Такође, зна са ким игра, када треба да шутира", изјавио је Попович.

Богдановић са својих 25 година већ може да се похвали успесима попут вицешампиона Олимпијских игара, света и Европе са репрезентацијом Србије, док је са Фенербахчеом три пута био учесник фајнал-фора Евролиге, два пута у финалу, од чега је једном био шампион.

"Није га уплашио НБА. Одиграо је много великих утакмица током каријере, не морате играти искључиво у НБА да бисте играли битне мечеве, он је то радио широм света", додао је Попович.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи