Читај ми!

Сјајни Јокић, Богдановић и Бјелица одлични, Марјановић без минутаже

Никола Јокић је остварио први троструки двоцифрен учинак у сезони, али је његов Денвер поражен од Голден стејта са 124:114. Ни добра игра Богдана Богдановића није помогла Сакраменту, који је као домаћин поражен од Сан Антонија са 107:100. Минесота декласирала Кливленд са чак 127:99 уз седам поена Немање Бјелице, а Бобан Марјановић поново није улазио у игру у утакмици у којој је Њу Орлеанс победио Детроит са 112:109.

Кошаркаши Голден стејта победили су Денвер са 124:114, а расположеног Стефа Карија није зауставио ни сјајан учинак Николе Јокића, који је остварио свој седми трипл-дабл учинак у каријери, постигавши 22 поена, 12 скокова и 11 асистенција.

Стеф Кари је био најефикаснији играч са 32 поена уз девет асистенција, а пратио га је Дрејмонд Грин са 23 поена, пет скокова и десет асистенција, док је Клеј Томпсон меч завршио са 19 поена. Кевин Дурент поново није био у тиму. 

Кошаркаши Сакрамента пружили су јак отпор Сан Антонију, али нису могли да зауставе расположеног Ламаркуса Олдриџа и Дависа Бертанса, који је постигао рекорд каријере са 28 поена и три асистенције за 31 минут игре. Најефикаснији играч утакмице Ламаркус Олдриџ је утакмицу завршио са 31 поеном уз 12 скокова.

Иако је Сакраменто одлично одиграо прво полувреме и после 24 минута водио са 56:46, а гостујући тим био без Каваја Ленарда, Мануа Ђинобилија и Жофрија Ловерња, Сан Антонио је, захваљујући Бертрансу и Олдриџу, успео да начини преокрет у последњим минутама меча за коначних 107:100.

Богдан Богдановић је у игри провео 33 минута и убацио 16 поена уз по пет скокова и асистенција, док је најефикаснији био Вили Коули-Стајн са 22 поена и девет скокова.

Кошаркаши Минесоте сјајном игром од провог до последњег минута декласирали су Кливленд и екипи из Охаја нанели најтежи пораз ове сезоне од чак 127:99.

Предвођен расположеним Џимијем Батлером, тим из Минеаполиса је у трећој четвртини имао предност од чак 41 поена а предводио их је расположени Џими Батлер, који је меч завршио са 21 поеном, осам скокова, девет асистенција и три украдене лопте.

Најефикаснији је био Ендру Вигинс са 25 поена, Карл Ентони Таунс је уписао 19, Таџ Гибсон 16 и 13 скокова, а Немања Бјелица је постигао седам поена уз два скока.

Резервисти Џеф Грин са 22, Кајл Корвер са 19 и Двејн Вејд са 13 поена били су најефикаснији код Кавса, док је Леброн Џејмс у трећем поразу у последњих пет утакмица забележио свега десет поена, најмање ове сезоне, уз осам скокова и пет асистенција.

Њу Орлеанс и Детроит су одиграли занимљив меч, који је решен у последњих неколико минута победом Њу Орлеанса – 112:109.

Иако су Пеликанси у неколико наврата имали двоцифрену предност, у финишу су могли да изгубе да одговорност нису преузели искусни плејмејкер Ражон Рондо и Демаркус Казинс, а у последњој секунди шут за продужетак промашио је Ејвери Бредли.

Ентони Дејвис је био најефикаснији са 30 поена и десет скокова, Итван Мур је постигао 23, Казинс 20 уз десет ухваћених лопти, а Рондо је забележио 12 кошева и 15 асистенција.

Тобијас Херис је постигао 25, Бредли 24, а Андре Драмонд и Иш Смит по 16 поена. Бобан Марјановић није улазио у игру.

У последњем мечу протекле ноћи, Клиперси су надиграли Атланту са 108:107 тројком Си-Џеј Вилијамса девет секудни пре краја утакмице.

Милош Теодосић је због обновљене повреде прескочио и овај дуел, као и Блејк Грифин, а најефикаснији у домаћој екипи био је Лу Вилијамс са 34 поена, док га је Деандре Џордан пратио са 25 поена и 18 скокова.

У пораженом тиму Таријен Принс је постигао 20, а Денис Шредер 18 поена. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво