Партизан "преломио" Задар у борби за четврто место

Кошаркаши Партизана савладали су у дворани "Александар Николић" екипу Задра са 95:87, у оквиру 15. кола регионалне АБА лиге.

Најефикаснији у редовима Партизана били су Вилијамс-Гос са 22 поена и девет асистенција, Величковић са 18 погодака, док су по десет поена постигли Аранитовић, Шалић, Милер и повратник у редове црно-белих Ђорђе Гагић.

Код Задрана најрасположенији били су Бостик са 27 и Брзоја са 14 поена. 

Партизан је забележио битну победу против директног ривала у борби за четврто место на табели, које води у наредну фазу такмичења.

Веома неизвесна утакмица играла се у дворани "Александар Николић", поготово у првом полувремену, након којег је на паузу после резултатске клацкалице Задар отишао са предношћу од три поена. 

Партизан је меч преломио у своју корист у трећој деоници, у којој су црно-бели постигли 39 поена, односно поен више у односу на прво полувреме.

Ипак, поново је Партизан показао осцилације у игри, пошто је дозволио гостима да смање дефицит са 22 поена на шест у последњој деоници, али су црно-бели успели да одрже стечену предност, приведу меч крају и забележе победу. 

Партизан након 15 кола има седам победа уз осам пораза и заузима четврто место на табели, испред Задра, који има исти скор, али лошију кош-разлику. 

Наредни меч црно-бели играју 14. јануара у Лакташима против Игокее, док Задар дан касније дочекује ФМП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво