Лавар Бол са два сина стигао у Литванију, лудница на аеродрому

Кошаркашки циркус породице Бол стигао је у Литванију, у Виљнус, где је контроверзни отац Лавар довео своја два сина Лианђела и Ламела. Судећи по дочеку на аеродрому, литванска јавност очекује пуно од овог надасве интересантног трансфера.

Наиме, након инцидента у Кини, када је средњи Лаваров син Лианђело ухваћен у крађи у једном луксузном бутику а потом једва избегао затвор, уследила је суспензија његовог Универзитета Калифорнија (Ју-Си-Ел-Еј). 

Међутим, то се није допало контроверзном Лавару, који је експресно реаговао, те Лианђела и најмлађег Ламела довео у Литванију, у редове мало познатог клуба Пријенај Витаутас, са којим су Болови склопили уговор до краја сезоне.

На дочеку, свиту коју је са собом повела породица Бол дочекало је пуно новинара, као и добар број обожавалаца.

Лавар је том приликом између осталог изјавио да је задовољан што су коначно стигли у Литванију, да пуно очекује од боравка његових синова ту, да ће им ово искуство помоћи да пронађу ангажман у НБА лиги, као и да ће се лако навићи на живот ако буду имали где да купе хамбургер.

Подсетимо, најстарији син Лавара Бола, Лонзо, изабран је на последњем НБА драфту од стране Лејкерса као други пик и тренутно игра своју руки сезону.

број коментара 0 пошаљи коментар