Гагић и званично у Партизану: Срећан сам што сам се вратио

Донедавни члан турског Јешилгиресуна Ђорђе Гагић и званично се вратио у редове кошаркашког клуба Партизан. Срећан сам што поново имам прилику да заиграм у црно-белом дресу, поручио је Гагић.

Он се у Партизан враћа после скоро три године, након не баш пријатељског растанка са клубом и тадашњим тренером Вујошевићем.

Гагић се овога пута обавезао на једноипогодишњу верност посрнулом великану.

"Срећан сам што сам поново у Партизану и што имам прилику да поново заиграм у црно-белом дресу. Било је разних тумацења и нагадања када сам одлазио и на то не бих волео да се пуно враћамо. Мислим да су моја досадашња каријера и мој повратак у Партизан показали коме сам веран и коме припадам. Радујем се сарадњи са тренером Чанком и једва цекам да поново истрцим пред навијаче", изјавио је Гагић за клупски сајт.

Повремени репрезнетативац Србије ће нови деби имати у четвртак против Задра, а за разлику од претходног пута када је носио дрес са бројем 14 сада је "задужио 41.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи