Реприза Нове године – Богдановић добар у поразу, Теодосић добар у победи

Милош Теодосић, као стартер у тиму Клиперса у победи над Мемфисом (113:105) и са 33 минута на паркету, постигао је 13 поена, чему је додао пет ухваћених лопти и шест асистенција. Сакраменто је поражен од Шарлота, али је Богдан Богдановић имао веома квалитетно вече, са 11 поена, два скока и пет асистенција, иначе највише у тиму из Калифорније.

Најефикаснији у дуелу између Клиперса и Гризлиса био је Лу Вилијамс са 33 поена, док је у пораженом саставу Тајрик Еванс убацио највише поена – 18.

Дуел Кингса и Хорнетса обележио је Зек Рендолф са 24 поена и десет скокова. Скал Лабисије је такође био одлучан, пошто је убацио 17 поена, а ухватио је и 15 лопти.

"Дабл-дабл" у тиму Шарлота остварио је Кемба Вокер (12 поена и десет асистенција), а близу му је био и Двајт Хауард са 20 поена и осам скокова. Николас Батум је био најефикаснији са 21 поеном.

Финикс Санси су у веома узбудљивом мечу савладали Атланта Хоксе (104:103), уз 34 поена Девина Брукера, односно 31 поен Ти Џеј Вокера.

Ерсан Иљасова је био најбољи у тиму из Џорџије, са 21 поеном и девет скокова.

Сан Антонио Спарси су славили у Њујорку у окршају са Никсима резултатом 100:91. Ламаркус Олдриџ је убацио 29 поена, а пратио га је Кавај Ленард са 25 поена, осам скокова и четири асистенције.

Тројица кошаркаша из Њујорка су постигла по 13 поена – Ленс Томас, Кристапс Порцингис и Кортни Ли.

Окршај Кливленда и Портланда (127:110) претворио се у окршај Леброна Џејмса и Дејмијана Лиларда. Џејмс је убацио 24 поена и осам асистенција, док је кошаркаш екипе из Орегона стао на 25 поена и шест асистенција. Обојица предњаче у оба статистичка параметра у својим тимовима.

Ајзеа Томас је на дебију за Кавалирсе, за 19 минута на паркету, постигао 17 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво