Пет поена Бјелице у победи "вукова", продужеци у Чикагу и Торонту

Ноћас је у НБА лиги одиграно свега четири меча, а победе су славили Бруклин, Торонто, Портланд и Минесота, нашег Немање Бјелице.

Српски крилни играч на терену "Таргет центра" у Минесоти провео је 15 минута и за то време убацио пет поена, ухватио четири лопте и забележио једну асистенцију у сигурној победи његовог тима над Лејкерсима од 114:96.

Најефикаснији актер тог сусрета био је Џими Батлер са 28 поена, док је код гостију из Лос Анђелеса Џордан Кларксон убацио 20.

Бруклин је у неизвесном окршају на свом паркету савладао екипу Орланда са 98:95, док су у мечевима у Торонту и Чикагу виђени продужеци.

"Репторси" су, предвођени веома расположеним Демаром Дерозаном (52 поена!), савладали екипу Милвокија са 131:127, у чијим редовима је Ерик Бледсо убацио 29 поена.

Чикаго је пред својим навијачима после додатних пет минута претрпео пораз од Портланда од 124:120.

У победничком саставу није било Лиларда, али је зато Си Џеј Мекалум одиграо одлично забележивши 32 поена, док је код Булса бољи од осталих био Крис Дан са 22 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво