Богдановић добар у поразу, Теодосић добар у победи

Богдан Богдановић постигао је осам поена и имао по пет скокова и асистенција у поразу својих Сакраменто Кингса од Мемфис Гризлиса. Милош Теодосић, на другој страни, имао је идентичан учинак у две од три најважније статистичке категорије, али и четири скока мање. Тео је због повреде зглоба три минута пред крај меча напустио терен. Међутим, његови Лос Анђелес Клиперси су победили Шарлот Хорнетсе са 106:98.

Најбољи у тиму из Лос Анђелеса био је спектакуларни Лу Вилијамс са чак 40 поена и осам асистенција. Пратио га је Деандре Џордан са 16 ухваћених лопти, уз осам поена. Вредан помена је учинак Блејка Грифина, који је убацио 25 поена, а имао је и седам скокова и шест асистенција. Теодосић неће по лепом памтити тријумф над Шарлотом јер је три минута пре краја изашао из игре због повреде зглоба.

Најбољи у тиму Шарлота био је Кемба Вокер са 30 убачених поена.

Вили Коли Стајн био је најефикаснији у тиму из престонице Калифорније, али је њега, као уосталом и све остале на терену, засенио Тајрик Еванс, који је убацио 26 поена у победи Гризлиса резултатом 114:96.

Немања Бјелица је играо 17 минута у тријумфу Минесоте над Индијаном (107:90), а за то време је убацио четири поена, имао је две ухваћене лопте и једну асистенцију.

Дуел су обележили Џими Батлер са 26 поена, односно Џо Јанг, кошаркаш екипе из Индијанаполиса, са 20 поена.

У осталим мечевима одиграним између недеље и понедељка Филаделфија је била боља од Финикса (123:110), Оклахома Сити је поражен код куће од Даласа (116:113), Хјустон је после два продужетка и правог спектакла савладао ЛА Лејкерсе резултатом 148:142.

Бостон Селтикси су били успешнији од Бруклина (108:105), док је Вашинтон савладао Чикаго са 114:110.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво