ФМП бољи од Партизана у Железнику

Кошаркаши ФМП Железника савладали су екипу Партизана резултатом 83:71 (17:17, 24:24, 27:21, 15:9) у 14. колу регионалне лиге.

Пантери сада имају скор од по седам победа и пораза, док црно-бели имају шест тријумфа. Оно то ће, можда, бити посебно важно у борби за плеј-оф АБА лиге јесте и чињеница да ФМП има и бољи међусобни скор од Партизана.

ФМП је имао пет поена предности средином четврте деонице (72:67), али је онда серијом 9:1 де факто преломио сусрет и моментум потпуно окренуо на своју страну.

Филип Човић је одиграо сјајан меч, имао је 14 асистенција, уз девет поена и пет скокова. Управо су у скоку играчи ФМП-а потпуно надиграли Партизан (имали су десет ухваћених лопти више), а и много су боље шутирали (20 од 27 за два поена).

Бољи од осталих у екипи Партизана био је Михајло Андрић са 16 поена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво