Чанак пред ФМП: Незгодан тренутак због три пораза…

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак, уочи гостовања код ФМП-а у АБА лиги, рекао је да је утакмица у Железнику у незгодном тренутку по његов тим због лошијих резултата, али да верује у победу. Меч се игра у суботу од 19.00 часова у Железнику. Партизан опет без помоћи навијача.

"Утакмица долази у незгодном тренутку по нас, након серије од три пораза. ФМП је атлетски сјајна екипа, играју веома добро и имају исте амбиције као ми, а то је пласман у плеј-оф. Свесни смо шта је потребно да урадимо на терену како бисмо дошли до важне победе. Биће тешко на њиховом терену, али верујем да смо у стању да одиграмо на високом нивоу и вратимо се из Железника са победом", рекао је Чанак пред дуел екипа које имају идентичан скор (6-7) и боре се за четврту позицију која води у плеј-оф.

Бек црно-белих Вања Маринковић изјавио је да је гостовање код ФМП-а традиционално тешко за Партизан и да ће бити утакмица "на једну лопту".

"Утакмица је од велике важности и за нас и за њих јер се налазимо у кругу тимова који се боре за пласман у полуфинале. Увек тешко играмо са њима и у последњих неколико година само смо једном победили са великом разликом. У првој утакмици ове сезоне смо играли практично на једну лопту, тако да очекујем да ће и сутра бити слично. Верујем да можемо да одиграмо добро и да победом завршимо ову годину", изјавио је Маринковић.

Утакмица између ФМП-а и Партизана у 14. колу АБА лиге игра се у суботу са почетком у 19 сати.

Партизан опет без помоћи навијача у Железнику

Кошаркаши Партизана неће имати помоћ својих навијача на мечу против ФМП-а у Железнику, јер је домаћин донео одлуку да се неће продавати улазнице.

ФМП је саопштио да ће, као и у претходним мечевима два тима у Железнику, улазак у халу бити омогућен само власницима сезонских карата ФМП-а.

"Улаз у халу биће омогућен само гостујућој екипи, стручном штабу и управи клуба, у складу са реципроцитетом који је примењен за утакмицу регионалне лиге (3. коло) када је Партизан био домаћин", наводи се на сајту "пантера".

Из ФМП-а поручују да је "искуство организовања утакмица током 2017. године са Партизаном показало је да је овакав модел најбољи, како би сви у дворани, али и поред малих екрана, могли да уживају у правој спортској представи".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво