Дебакл Партизана за крај Еврокупа

Кошаркаши Партизана поражени су на гостовању у последњем колу групне фазе Еврокупа од екипе Локомотиве са 99:64.

Локомотиву су до победе предводили Антипов са 21, Колинс са 13 и Кулагин, Куале и Бројкоф са по 11 поена. Најрасположенији у редовима Партизана били су Маринковић са 15 и Вилијамс-Гос и Величковић са по 11 поена.

Црно-бели су добро отворили меч и прву четвртину били у егалу са домаћином, али након тога је Партизан одиграо веома лоше пре свега другу и трећу четвртину у којима је постигао само 28 поена, дозволивши Локомотиви да постигне 61. Екипа из Краснодара је имала у једном тренутку 46 поена предности, али је Партизан дефицит смањио на 35 у последњој четвртини, коју су црно-бели добили резултатом 18:16.

Партизан је забележио девети пораз у десет одиграних мечева, док је Локомотива непоражена у исто толико.  

Овако је протекао меч:

19.47 – Крај меча, убедљив пораз Партизана на гостовању у Краснодару – 99:64.

19.24 – Након три деонице домаћи тим води против Партизана са 84:46. Још једна лоша четвртина Партизана, како нападачки – тако и дефанзивно. С друге стране, Локомотива није спуштала ногу са гаса, па је руски тим долазио и до највеће предности на мечу која је износила 39 поена.

19.05 – Настављен је меч. 

18.45 – Завршено је прво полувреме, Локомотива води са 54:28. За разлику од прве, Партизан је одиграо веома лоше другу деоницу у којој је примио чак 32 поена, а постигао само десет. Домаћи тим је искористио сваки празан ход Партизана и стекао велику предност. Најефикаснији у редовима Локомотиве након 20 минута игре су Куале са 11 и Беб са девет поена, код Партизана седам је постигао Величковић, док по шест имају Вилијамс-Гос и Гавриловић.

18.25 – Завршена је прва четвртина, након које домаћин води са 22:18. Прва деоница се играла у неколико серија на обе стране, Локомотива је имала предност од девет поена, али су црно-бели успели да смање заостатак. Код Локомотиве шест поена постигао је Димитриј Кулагин, код Партизана седам има Новица Величковић.

18.00 – Почео је меч у Краснодару.

Црно-бели, након девет одиграних мечева у Групи Ц, имају скор од једне победе и осам пораза, док Локомотива у последњи меч групне фазе улази са максималних девет победа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво