Алимпијевић: Опрез, против Меге је увек занимљиво

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић изјавио је да екипа спремно дочекује меч против Меге у АБА лиги, али и позвао на опрез. Меч се игра у понедељак од 18.00 часова у Сремској Митровици.

"Мега гаји препознатљив стил игре, са познатим системом тренера Милојевића који то одлично ради годинама. Ми улазимо у ову утакмицу после неколико тренинга и то је била добра ситуација за нас, тренинзи су нам били неопходни и због уклапања новог играча Дилана Ениса. Утакмице са Мегом су традиционално занимљиве и то је нешто што ће нас додатно позвати на опрезност", рекао је тренер црвено-белих за клупски сајт и додао да Огњен Добрић због повреде неће бити на располагању две недеље, док ће Перо Антић упркос прехлади бити у саставу.

Капитен црвено-белих Бранко Лазић истакао је да очекује добру утакмицу и наставак серије победа у регионалном такмичењу.

"Положај Меге у АБА лиги нас не заварава, посебно што су неколико утакмица губили у завршницама. Ради се о младом и амбициозном тиму, који игра врло агресивно, имали су времена да тренирају и да се припреме за ову утакмицу. Са друге стране, и нама је добро дошло освежење и прилика да тренирамо претходна два дана после серије путовања и тешких утакмица", рекао је Лазић.

Утакмица 13. кола АБА лиге између Меге и Црвене звезде игра се у понедељак од 18 сати у Сремској Митровици.

број коментара 0 пошаљи коментар