Алимпијевић: Опрез, против Меге је увек занимљиво

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић изјавио је да екипа спремно дочекује меч против Меге у АБА лиги, али и позвао на опрез. Меч се игра у понедељак од 18.00 часова у Сремској Митровици.

"Мега гаји препознатљив стил игре, са познатим системом тренера Милојевића који то одлично ради годинама. Ми улазимо у ову утакмицу после неколико тренинга и то је била добра ситуација за нас, тренинзи су нам били неопходни и због уклапања новог играча Дилана Ениса. Утакмице са Мегом су традиционално занимљиве и то је нешто што ће нас додатно позвати на опрезност", рекао је тренер црвено-белих за клупски сајт и додао да Огњен Добрић због повреде неће бити на располагању две недеље, док ће Перо Антић упркос прехлади бити у саставу.

Капитен црвено-белих Бранко Лазић истакао је да очекује добру утакмицу и наставак серије победа у регионалном такмичењу.

"Положај Меге у АБА лиги нас не заварава, посебно што су неколико утакмица губили у завршницама. Ради се о младом и амбициозном тиму, који игра врло агресивно, имали су времена да тренирају и да се припреме за ову утакмицу. Са друге стране, и нама је добро дошло освежење и прилика да тренирамо претходна два дана после серије путовања и тешких утакмица", рекао је Лазић.

Утакмица 13. кола АБА лиге између Меге и Црвене звезде игра се у понедељак од 18 сати у Сремској Митровици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво