Алимпијевић: Не замерам, били смо без енергије

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић изјавио је да је умор био један од главних разлога пораза од Панатинаикоса (69:63) у Евролиги.

"Имали смо велику шансу да се упоредимо са сјајном екипом, која је у прва четири. Нажалост, нисмо имали довољно енергије да победимо. Путовања су оставила траг, то се видело у одбрани приликом скока и њихових промашених шутева. Био бих лицемеран ако бих замерио било шта играчима, борили смо се колико смо могли у овом тренутку", рекао је Алимпијевић на конференцији за медије после меча.

Он је одао признање екипи на досадашњим резултатима.

"Овај тим је дошао у ненормалну ситуацију да је нормално да побеђује стално. Имали смо серију, трудићемо се да је вратимо. Покушаћемо опет да растемо и напредујемо", додао је тренер црвено-белих.

Према његовим речима, одлучила је слаба игра у првом полувремену црвено-белих, односно "ничије лопте" које су углавном ишле гостима.

"Не мислим да је трећа четвртина била пресудна (серија Панатинаикоса 11:0 прим. аут), већ прво полувреме када смо направили доста грешака. Нема ту велике памети", закључио је Алимпијевић.

Тренер Панатинаикоса Ћави Пасквал био је задовољан исходом дуела у Београду и поручио да су "зелени" одрадили одличан посао.

"Био је тежак меч, знали смо да ће бити тако против озбиљног тима. У другом полувремену смо посебно добро играли, иако смо изгубили у финишу енергију, али смо на крају били мирни и остварили заслужену победу", закључио је Пасквал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво