Чанак и Андрић: Имамо обавезу да играмо на победу

Кошаркаши Партизана у уторак од 20.00 часова дочекују француски Лимож, у последњем мечу који ће пред својим навијачима одиграти у оквиру овосезонског издања Еврокупа. Нови тренер црно-белих Ненад Чанак и Михајло Андрић су сагласни да екипа има обавезу да игра на победу у хали „Александар Николић“.

Тренер црно-белих, Ненад Чанак, је нагласио да црно-бели у "Пиониру" имају обавезу да у сваком мечу иду на победу.

"Без обзира сто смо изгубили шансе за пласман даље у Еврокупу, Партизан у Пиониру има обавезу да у свакој утакмици иде на победу. Покушаћемо да исрправимо ствари које су биле лоше против МЗТ-а, пре свега да смањимо празан ход и да што дуже држимо интервале игре у којима је присутан задовољавајући интензитет у оба правца. Утакмица је на дан велике славе, али се надам да ће навијачи доћи да нас подрже", истакао је Чанак за клупски сајт.

"Без обзира што смо изгубили шансу за пласман даље у Еврокупу, Партизан има обавезу да у свакој утакмици иде на победу", поручује Чанак.

Пред меч, Оне Теам амбасадор КК Партизан НИС, Михајло Андрић поручује: 

"Утакмица против Лиможа је за нас одлична прилика да пред својим навијачима још једном дамо све од себе, да што дуже играмо на високом нивоу и покушамо да дођемо до победе. Истовремено, сутра ћемо се посветити и пројекту Оне Теам где ћемо са представницима Специјалне Олимпијаде кроз спорт промовисати поштовање, прихватање, инклузију и људско достојанство за особе са инвалидитетом", рекао је Андрић. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво