Чанак нови тренер Партизана, промена и спортског директора

Некадашњи кошаркаш Партизана Ненад Чанак именован је за шефа стручног штаба црно-белих на седници Управног одбора клуба.

Чанак је потписао уговор на две и по године, а на тој функцији наследио је Мирослава Николића, који је у уторак смењен након серије пораза у АБА лиги и Еврокупу.

"Знам шта навијачи очекују и даћу све од себе да вратим Партизан где му је место, у норми понашања, а не резултата. Није лако, али нећемо одустати да вратимо Партизан где припада. Не постоји друго морање до пружање максимума на терену. Све играче познајем осим Милера и Госа. Следи утакмица против МЗТ-а, мислим да смо квалитетнији и надам се победи", рекао је Чанак на званичној промоцији.

Он је као играч провео четири године у Партизану (1999–2003) и освојио две титуле и три Купа.

Као тренер био је асистент Дејану Милојевићу у Меги и Александру Џикићу у Партизану, а од почетка ове сезоне био је шеф стручног штаба Спартака.

Његов први помоћник биће Дејан Мијатовић, а у стручном штабу остаје Александар Матовић.

Уједно, Драган Тодорић није више спортски директор Кошаркашког клуба Партизан.

Он ће убудуће бити саветник председника клуба за спортска питања, а до избора новог спортског директора, ту функцију обављаће Душан Кецман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво