Нови пораз кошаркаша Партизана

Партизан – Билбао 67:83. Кошаркаши Партизана поражени су у осмом колу Групе Ц Еврокупа од Билбаоа и тиме изгубили и теоретске шансе за пласман у наредну фазу такмичења. Наредни меч црно-бели играју у уторак од 19.00 часова у хали „Александар Николић“ против Лиможа.

Пред 1.600 гледалаца у дворани "Александар Николић", црно-бели су наставили серију пораза, девети у последњих 10 мечева, а није помогла ни смена тренера Мирослав Николића. Екипу је водио досадашњи асистент Александар Матовић, а већ у четвртак очекује се да нови шеф стручног штаба постане Ненад Чанак.

Овим поразом Партизан је остао на само једној победи у осам мечева и то управо против овог ривала у гостима, док је Билбао стигао до друге победе. Црно-бели заузимају последње место у Групи Ц Еврокупа.

Најефикаснији у екипи Партизана био је Вилијамс-Гос са 18 поена, уз то је забележио осам скокова и пет асистенција. Са двоцифреним учинком био је још Величковић, који је забележио 13 поена. У победничком тиму најефикаснији био је Редиво са 20, Гледнес је додао 15, а Фишер 12.

У претпоследњем колу Партизан дочекује Лимож у мечу без такмичарског значаја по нашег представника. Сусрет је на програму у уторак 19. децембра од 20.00 часова у хали "Александар Николић".

Ток меча:

22.38 - Крај меча. Билбао је савладао Партизан са 83:67. Противник је успео да повећа предност током последње деонице и на крају дође до убедљиве победе.

22.14 – Након три деонице Билбао води 53:49. Четвртина коју је Партизан добио са 19:15 у своју корист. Црно-бели су успели да изједначе и поведу у овој четвртини, али је Билбао поново успео да стекне предност.

21.49 – Настављен је меч у дворани "Александар Николић".  

21.34 – Завршено је прво полувреме, Билбао има предност од 38:30. Партизан поново није блистао у нападу, па је у другој деоници постигао само 12 поена. Гости су се такође мучили са друге стране, поготово са линије за слободна бацања, али успевају да одрже разлику коју су на средини прве четвртине стекли. Најефикаснији у редовима Партизана су Вилијамс Гос са девет поена, по пет имају Милер и Шалић. Код Билбаоа Редиво има осам, а Тодоровић шест поена.

21.08 – Завршена је прва четвртина након које Билбао води са 22:18. Партизан, који са клупе предводи доскорашњи помоћник Мирослава Николића, Александар Матровић, има проблема у организацији напада пре свега, али је успео да кроз квалитет Вилијамс Госа и Милера смањи дефицит са осам на четири поена. 

20.46 – Почео је меч у дворани "Александар Николић". 

20.45 – Стартна петорка Партизана: Гос, Аранитовић, Андрић, Пецарски, Шалић
Петорка Билбаоа: Фишер, Ервел, Мумбру, Тодоровић, Гледнес.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво