Марјановић одличан у поразу, Богдановић добар у победи

Кошаркаши Детроита доживели су нови пораз пошто су на свом терену изгубили од Денвера са 103:84, а прилику је максимално искористио Бобан Марјановић, који је за 13 минута на паркету постигао 14 поена и имао пет скокова. У екипи Денвера није било повређеног Николе Јокића. Сакраменто је пред својим навијачима савладао Финикс са 99:92 уз нову добру партију Богдана Богдановића – десет поена, пет скокова и четири асистенције.

Нагетси су и на овом мечу играли без повређеног Николе Јокића. Тим из Калифорније је до победе предводио Џејми Мари са 28 поена, а истакли су се још и Лајс са 20 и Чендлер са 18 поена.

У екипи Пистонса најефикаснији је био Ленгстон Галвовеј са 18 кошева. Стартни центар Андре Драмонд уписао је скромних пет поена уз десет скокова.

Кингси су пред својом публиком славили победу против Финикса уз још једну добру партију српског репрезентативца.

Богдановић је ушао са клупе и за 33 минута проведених на паркету постигао десет поена, пет скокова, четири асистенције и једну украдену лопту.

Најефикаснији у тиму из Сакрамента био је Џорџ Хил са 18, док је Зек Рендолф иписао 17 поена уз седам скокова и пет асистенција.

Кливленд је славио победу против Атланте уз фантастичну партију "краља" Џејмса, који је меч завршио са 25 поена, седам скокова, 17 асистенција и две украдене лопте.

Одличну пратњу је имао и у Кајлу Корверу, који је постигао 19, као и у Кевин Лаву и Џефу Грину, који су додали по 17 поена.

Кавалирси су на овом мечу постигли чак 20 тројки из 38 покушаја и тако поставили нови рекорд франшизе.

Занимљиво је било и у Њујорку, где је домаћи тим после продужетака савладао Лејкерсе са 113:109.

Фантастичан је био Летонац Кристапс Порзингис, који је убацио 37 поена и имао 11 скокова. За госте из Калифорније Колдвел-Поуп је дао 24, Кузма 19, а Лонзо Бол 17 поена, уз осам скокова и шест асистенција.   

Немања Бјелица поново због повреде није био у тиму Минесоте.  

Резултати:

Кливленд – Атланта 123:114
Детроит – Денвер 84:103
Њујорк – Лејкерс 113:109
Бруклин – Вашингтон 103:98
Далас – Сан Антонио 95:89
Минесота – Филаделфија 112:118
Сакраменто – Финикс 99:92

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво