Звезда пред Цибону: У Загребу увек тешко

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић и првотимац Огњен Добрић поручили су да победом против Цибоне у последњем мечу 11. кола АБА лиге желе да заврше сјајан мини-циклус у којем су претходно надиграли Реал у Мадрид и Игокеу и Ефес у Београду.

Након велике и убедљиве победе против Ефеса у евролиги, Звезда иде на гостовање код, ове сезоне непредвидиве, Цибоне. 

"Са доласком новог тренера, пуно тога се променило у редовима нашег следећег противника. Прво што је промењено је један странац, отишао је Јанг, затим су довели Ратковицу, једног искусног плејмејкера, на позицији која им је била дефицитарна. Показали су брзо реакцију и напредак у игри. Ово је једно од тежих гостовања у АБА лиги и ми желимо да завршимо наш мини-циклус. Сви играчи су здрави и спремни за овај меч" рекао је тренер црвено-белих за клупски сајт.

Добрић истиче да екипа победама гради самопоуздање.

"Свакако је тешка утакмица пред нама, не само због чињенице да смо играли против Ефеса у Евролиги пре само два дана. Цибона је имала времена да се припреми за овај меч и важно је да одговоримо чврстом и агресивном игром. Наше амбиције у Евролиги су јасне, желимо да добијемо свакога, али наш приоритет је, и то намерно понављамо АБА лига", поручио је Добрић.

Утакмица између Цибоне и Црвене звезде игра се у пнедељак од 18 сати у дворани "Дражен Петровић" у Загребу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара