Бобан одличан против шампиона, Богдан добар у победи Кингса

Кошаркаши Сакрамента савладали су екипу Њу Орлеанса са 116:109 уз добру партију Богдана Богдановића – 8 поена, 2 асистенције и 4 украдене лопте. Своју шансу је искористио и Бобан Марјановић који је у поразу Детроита од Голден Стејта (102:98) уписао 10 поена уз 4 скока за 14 минута проведених на паркету. Денвер славио против Орланда без Јокића.

Српски центар је коначно добио шансу коју је искористио на најбољи могући начин и још једном показао тренеру Ван Гандију да га неоправдано држи на клупи, за 14 минута на паркету Марјановић је постигао 10 поена, имао 4 скока и 1 асистенцију.

Тим из града мотора није имао много шансе против расположених Вориорса који су играли без прве виолине тима, повређеног Стефа Карија.

Шампиона НБА лиге предводио је Кевин Дурент са 36 поена, 10 скокова и 7 асистенција, а Томпсон је додао 21 поен, 4 скока и 5 асистенција.  

Богдановићев Сакраменто тројком Бадија Хилда је прво изборио продужетак против Пеликанса а потом су у додатном времену успели и да дођу до вредне победе.

Кингсе је предводио фантастични Зек Рендолф са 35 поена и 13 скокова. Бивши играч Сакрамента Демаркус Казинс меч је завршио са 38 поена уз 11 скокова.

Богдан Богдановић је имао још једну добру партију у дресу тима из Калифорније, провео је 25 минута на паркету уз учинак од 8 поена, 2 асистенције, један скок, 4 украдене и 3 изгубљене лопте.

Денвер је и без повређеног Николе Јокића убедљиво савладао Орландо. Најефикаснији у тиму из Колорада био је Кевин Фарид са 20 поена и 10 скокова. 

Резултати:

Шарлот – Чикаго 111:119
Детроит – Голден Стејт 98:102
Индијана – Кливленд 106:102
Орландо – Денвер 89:103
Мемфис – Торонто 107:116
Милвоки – Далас 109:102
Њу Орленас – Сакраменто 109:116
Сан Антонио – Бостон 105:102

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво