Алимпијевић: Скоро савршено; Перасовић: Били су бољи

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић изразио је велико задовољство након победе над Ефесом од 100:81 и навео да су његови изабраници одиграли "скоро савршен меч".

"Скоро савршена утакмица за нас, имали смо лош период од два минута у другој четвртини. Они су први тим у Евролиги по офанзивним скоковима, морали смо да будемо озбиљни у грађењу коша, али и агресивни свих 40 минута", изјавио је Алимпијевић након меча.

Он је додао да је тим из Истанбула индивидуално веома квалитетан.

"Ефес има веома моћан тим, састављен од добрих индивидуалаца, који ако се системски не затворе могу да одраде све што треба. Немају јак домаћи терен, али због играча не прави неку разлику да ли играју код куће или на страни", рекао је тренер Звезде.

 Алимпијевић је изјавио да је поносан на његов тим, који показује праве "контуре". 

"Оно што ме радује је то што је ово још једна тимска победа и када се вратимо на све остале тријумфе, јасно је да смо стигли тимским духом. Има много малих хероја који раде посао, поносан сам на тим и начин на који смо дошли до ове победе. Показујемо одређене контуре како тим треба да изгледа када буде најважније, а то је на крају сезоне. Задовољан сам комуникацијом, приступом, прихватањем нечега новог, то је величина играча. Све то је процес", рекао је Алимпијевић.

Тренер кошаркаша Ефеса, Велимир Перасовић изјавио је да је његов тим заслужено поражен у Београду.

"Честитам Звезди на победи. Од самог старта су наметнули свој ритам, и играли физичку кошарку. Имали смо проблеме у одбрани, али је кључ био у изгубљеним лоптама. Лоше смо почели сезону, нисмо кренули како смо очекивали, имали смо проблеме и са повредама. Морамо боље, али тренутно не можемо", изјавио је је Перасовић.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво