Николић: Цедевита фаворит, али умемо са великима

Тренер кошаркаша Партизан Мирослав Николић изјавио је да је Цедевита фаворит у предстојећем дуелу АБА лиге, али на папиру, пошто су црно-бели много пута показали како умеју против великих екипа.

"Цедевита је изузетан противник, играју добро и попуњени на свим позицијама. Ту је сјајни Муса, искусни Укић, сад је дошао и Маркота, добар су тим који је на папиру можда фаворит. Ипак, ми морамо да уђемо у меч борбено и одговорно и да добијемо. Показали смо да можемо против добрих екипа, али за победу морамо да спречимо пад концентрације. Ако то успемо, имамо шансе за тријумф", изјавио је Николић.

Према његовим речима, екипа има доста проблема са повредама, али то никако није оправдање.

"Нама је сваки играч преко потребан у ротацији, мало смо се освежили са Танасковићем који ће бити са нама. Доста играча се враћа из повреда од којих су се опорављали током паузе, због тога ћемо их користити колико будемо могли, али тако је како је. Не треба тражити оправдање, они јесу фаворити али ми морамо ићи на победу".

Партизан пред меч последњег кола првог дела сезоне заузима пето место са скором 5-5, док је Цедевита трећепласирана са седам победа и три пораза.

Утакмица 11. кола између Партизана и Цедевите игра се у суботу од 19 сати у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво