Још није крај, Роуз се вратио у Кливленд

Амерички кошаркаш Дерик Роуз након детаљног размишљања о наставку каријере допутовао је у Кливленд где ће наставити опоравак левог чланка како би наставио сезону са екипом из Охаја.

Роуз је прошле недеље, видно депресиван потпуно ненајављено отпутовао за родни Чикаго, где је размишљао о одласку у пензију услед многобројних повреда које су га последњих година задесиле. 

Из табора Кливленда саопштили су "да Роуз пролази кроз тежак период, али да ће сви из Кливленда наставити да му пружају подршку и показују стрпљење према играчу његових особина и калибра". 

Роуз je са Кливлендом потписао једногодишњи ветерански минимални уговор од два милиона долара, а амерички медији наводе како би плејмејкер Кавса био у губитку од 80 милиона долара од спонзорских уговора. 

Роуз је сличну ситуацију имао прошле сезоне док је био члан Њујорк никса, када никоме у клубу није саопштио да је неколико сати пред меч отпутовао у Чикаго због "породичних проблема, као и проблема личне природе".  

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво