Партизан без Величковића у Вилњусу

Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић неће путовати у Вилњус на меч против Лијетувос Ритаса у 7. колу Еврокупа, али ће, упркос томе, црно-бели покушати да остваре победу, изјавио је тренер Мирослав Николић.

"И током паузе смо имали пуно проблема са повредама, а ти проблеми нису нестали ни сада. У Вилњус неће путовати Величковић који је имао повреду тетиве и решили смо да га сачувамо, као ни Томић, док ћемо остале проблеме покушати да до сутра решимо колико можемо. Противник је јака екипа, играју модерну, европску кошарку и јако су опасни", рекао је Николић за клупски сајт.

Према његовим речима, Партизан у Литванији неће калкулисати.

"Играћемо без калкулација, са жељом да победимо и учинићемо све да то остваримо. Видећемо колико су наше жеље реалне, али одустајати нећемо. Мени је важно да остваримо континуитет у игри, да играмо добро и да се млади играчи кроз овакве утакмице развијају", истакао је Николић.

Млади кошаркаш Александар Аранитовић додао је да је први међусобни меч показао како искусна екипа као што је Лијетувос Ритас зна да казни падове.

"Путујемо у Вилњус са жељом да се покажемо у најбољем могућем светлу, да одиграмо добро, ангажовано и да из те игре покушамо да дођемо до победе", рекао је Аранитовић.

Утакмица Лијетувос Ритас – Партизан игра се у уторак са почетком у 18 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво