Богдановић сјајан у победи над Булсима, Марјановићево солидно вече

Богдановић није био стартер у тиму Сакраменто Кингса, али је на терену провео 30 минута (само је Гарет Темпл играо више), током којих је постигао 19 поена, а забележио је и три скока, четири асистенције и једну украдену лопту.

Екипа из престонице Калифорније славила је у Илиноису над Чикаго Булсима (107:106), а поред Богдановића истакао се и Зак Рендолф са "дабл-дабл" учинком, 25 поена и 13 скокова.

Џеријан Грант је био ефикаснији од осталих у тиму из Ветровитог града (17 поена), а квалитетну партију су пружили и Лаури Марканен, руки сензација, односно Робин Лопез са по 14 поена.

Вашингтон Вузардси су савладали Детроит Пистонсе, али је Бобан Марјановић, са шест минута на терену, пет поена и једним скоком, имао једно од бољих вечери ове сезоне. Најбољи у тиму из Мотауна био је Тобајан Харис са 15 поена, док је Андре Драмонд имао поен мање, али и 17 скокова.

Маркиф Морис је постигао 23 поена за Визардсе, а пратио га је Чех Томаш Саторански са 17 поена.

Голден Стејт Вориорси, са импресивних 46 асистенција, савладали су Орландо Меџик резултатом 133:112.

Индијана је изгубила од Торонта (120:115), али је партију вечери пружио Виктор Оладипо, који је постигао 36 поена.

Мајами Хит је био бољи од Шарлот Хорнетса (105:100), док су Сан Антонио Спарси нанели десети узастопни пораз Мемфис Гризлисима (95:79).

Немања Бјелица није био део састава Минесоте који је поражен од Оклахома Ситија (111:107), који су водили дословце од првог до последњег коша на сусрету. Пол Џорџ је постигао 36 поена, а Стивен Адамс је додао 27. Расел Вестбрук је имао, за њега, скромних 15 поена, али је убележио и 14 асистенција и имао је девет скокова.

Вече је, међутим, обележио Донован Мичел, који је у дресу Јута Џеза са 41 постигнутим поеном постао најефикаснији руки играч још од 2011. године. Иначе, екипа из Солт Лејк Ситија је савладала Њу Орлеанс Пеликансе са 114:108.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво