Читај ми!

Николић: Будућност апсолутни фаворит против Партизана

Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Николић улогу великог фаворита дао је Будућности на гостовању у Подгорици и то образложио досадашњим резултатима у АБА лиги. Утакмица 10. кола АБА лиге Будућност - Партизан игра се у суботу са почетком у 19 сати у подгоричкој хали Морача.

"Апсолутни фаворит на суташњој утакмици је Будућност. Добра су екипа, једна од најбољих у лиги, добро играју и заслужују све похвале за досадашњи учинак. Ми смо током ове паузе имали доста проблема са повредама, па смо и тренинг прилагођавали томе, Будућности ћемо се супротставити младошћу и енергијом која мора да буде на највишем нивоу", рекао је Николић за сајт црно-белих.

Крилни кошаркаш Михајло Андрић истиче да ће од пресудног значаја бити одржавање ритма током целог меча.

"Будућност игра одлично од почетка сезоне и нису случајно први на табели. Са друге стране, ми смо показали игру у којој је било доста осцилација, али смо показали и да смо у стању да парирамо свима када смо у налету. За тако нешто у Морачи, мораћемо на све начине да одржимо добар ритам током целе утакмице", рекао је Андрић.

Утакмица 10. кола АБА лиге Будућност - Партизан игра се сутра са почетком у 19 сати у подгоричкој хали Морача.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи