Читај ми!

Јокић наставио серију, симултанка Карија

Денвер убедљиво савладао Мемфис са 104:92 уз још једну одличну игру Николе Јокића. Немања Бјелица због проблема са стопалом није играо за Минесоту, која је поражена од Мајамија 109:97. Протекле ноћи у утакмицама НБА лиге рекордне учинке имали Леброн Џејмс и Расел Вестбрук, а Стеф Кари је доминирао на паркету у победи Голден стејта над Чикагом са чак 149:94.

Денвер је дошао до 11. победе у сезони предвођен одличним Николом Јокићем коме су недостајале само две асистенције да би имао троструки двоцифрен учинак.

Јокић је утакмицу завршио као најефикаснији играч утакмице са 28 поена, 13 скокова и осам асистенција убедљиво надмашивши директног супарника Марка Гасола који је остварио рекорд каријере са 15 поена, 13 асистенција и 6 ухваћених лопти, али му је то остала слаба утеха за пораз.

Николу су добро пратили Гари Харис и Џамал Мареј са по 15 поена.

Минесота је поражена од Мајамија са 109:97, а наш интернационалац Немања Бјелица није улазио у игру због проблема са стопалом.

Оклахома је претрпела десети пораз у сезони, од тога је чак седам пута испуштала двоцифрену предност, као и у дуелу са Детроитом.

Било је 99:98 за Пистонсе, у чијим редовима је најбољи био Андре Драмонд са 17 поена и 14 скокова. Расел Вестрбук је са 27поена, 11скокова и 11асистенција остварио свој шести трипш-дабл учинак али је то остало у другом плану. Бобан Марјановић није био на паркету.

Њу Орлеанс је надиграо Финикс са 115:91, а Демаркус Казинс је забележио дабл-дабл са 19 поена и 10 скокова.

Бостон је савладао Орландо са 118:103, Кајри Ирвинг је имао 30 поена, Тери Розир рекорд каријере са 23, за поражене Никола Вучевић 12 поена и 11 скокова.

У једној од најдраматичнијиг утакмица Кливленд је после преокрета савладао Шарлот са 100:99, а играч одлуке је био Леброн Џејмс.

Остварио је свој 57. трипл-дабл учинак у каријери завршивши утакмицу са 27 поена, 16 скокова и 13 асистенција.

Двоструки двоцифрен учинак је остварио Кевин Лав -са11 поена и 13 ухваћених лопти. Двајт Хауард се истакао код пораженог тима са 20 поена и 13 скокова, и ушао на листу од десет играча са највише дефантивних скокова у историји НБА.

Кливленд је ово тренутно билА седам победа у сезони.
Голден стејт је убедљиво надиграо Чикаго са чак 149:94 највише захваљујући изузетно разиграном Стефу Карију.

У првом делу утакмице се чак учинило као да је играо симултанку са тимом Чикага, јер је убацио 26 поена насупрот 21 на другој страни. Кари је у првом полувремену, за свега 17 минута у игри постигао 31 поен, од тога четири тројке.

Играчу „Ратника" ово је шеси пут у каријери да постигне више од 25 поена у једној четвртини.

Карија је одлично пратио Клеј Тпмпсона са 29 поена за 26 минута игре, па готово да су њих двојица сами савладали индиспонирани Чикаго.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво